Objectius

Contribuir amb el desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants amb la col.laboració de les seves families,  proporcionant-los un clima i entorn de confiança .... Llegir més

Projectes

La metodologia que seguirem serà un aprenentatge per descoberta, és a dir, que impliqui una intensa activitat dels nens i nenes, utilitzant l’observació, manipulació, experimentació ... Llegir més

 

La Llar d’infants Bon Sol, és una escola infantil al vostre servei des del 1980. Després de 30 anys d’activitat, el passat curs 2010-2011 ens vam traslladar a un nou local situat al carrer Londres 96-98 (passatge), a l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona.

A aquestes noves instal.lacions hem creat i consolidat un espai molt acollidor, on afavorim l’evolució dels nens i nenes, tenint molta cura del seu desenvolupament integral, a nivell emocional, afectiu, físic i motor, social i cognitiu.

 

Com anireu descobrint si ens veniu a conèixer, convidem a les famílies a participar de manera activa en totes les activitats que portem a terme.

 

També hem volgut fer un pas endavant en el món de les noves tecnologies. Aquesta web petren ser un nou canal de comunicació amb les famílies, on podreu gaudir d’un espai privat on seguir el dia a dia dels vostres fills.

 

En aquesta web us mostrem un tastet de la nostra dedicació als infants, tot convidant-vos a visitar-nos i gaudir del nostre Bon Sol.

 

La Direcció

Back to Top